Leliestraat 7 - 2387 Baarle-Hertog +32 (0)14 69 92 29 info@leovantilburg.be

Over Ons

Constructiebedrijf Leo van Tilburg staat voor kwalitatief maatwerk, of het nu gaat over een stuk buis van 90 cm of over een compleetbouw van 90 m.

Hiervoor kunt u steeds rekenen op een team ervaren en meedenkende professionals die graag advies geven en service na verkoop zeer hoog in het vaandel dragen. Wij beschikken over een ruime voorraad metaal en verkoopartikelen, zoals stalinrichting en drinkbakken, tuingerief en kruiwagens, wielen, afrastering en veel meer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het leveren en desgewenst monteren van stalen dak- en wandplaten. U kunt bij ons terecht voor een zeer uitgebreid assortiment damwandplaten en sandwichpanelen, die overigens allemaal te bezichtigen zijn.

Geïnteresseerd? Bekijk dan zeker onze website! Via ons keuzemenu links vindt u meer informatie over onze diensten en producten. Werp zeker ook een blik op onze realisaties, die stuk voor stuk op maat van de klant gerealiseerd werden. Indien u vragen heeft of meer informatie wenst, kunt u ons steeds contacteren via onze contactpagina. U bent natuurlijk ook altijd welkom op ons bedrijf met uitgebreid magazijn, waar u al onze producten zelf kunt bekijken. Wij helpen u dan graag verder!

Constructiebedrijf

Leo Van Tilburg

Leliestraat 7
2387 Baarle-Hertog
+32 (0)14 69 92 29
+32 (0)14 69 92 00
info@leovantilburg.be
Contact opnemen