Leliestraat 7 - 2387 Baarle-Hertog +32 (0)14 69 92 29 info@leovantilburg.be

Voorraad Staal

Constructiebedrijf Leo Van Tilburg beschikt over een zeer groot assortiment handelslengten metaal, gaande van stalen buizen en balken, stafstaal en RVS tot aluminium, koper, lood en zink.

Wij hebben ook een breed gamma platen en bouwstaalmatten. Al deze producten worden aangeboden aan een scherpe prijskwaliteitverhouding en zijn bovendien constant voorradig in ons magazijn, zodat u steeds snel geholpen kunt worden. Kom naar ons magazijn en laat u begeleiden door ons ervaren personeel, dat dankzij haar jarenlange ervaring met u meedenkt en u indien nodig adviseert.

Verder kunt u bij ons ook terecht voor het bewerken van metaal. Via het gebruik van diverse bewerkingstechnieken, zoals zagen, knippen, plooien, ponsen, lassen en walsen maken wij voor u een product volledig op maat. Bekijk onze realisaties en maatwerk in metaal om een idee te krijgen van wat wij allemaal voor u kunnen vervaardigen. Indien u vragen heeft of meer informatie wenst, kunt u ons steeds contacteren via onze contactpagina.

Constructiebedrijf

Leo Van Tilburg

Leliestraat 7
2387 Baarle-Hertog
+32 (0)14 69 92 29
+32 (0)14 69 92 00
info@leovantilburg.be
Contact opnemen